Kyomi Meijer Psychotherapie en Coaching

Aanmelding en contact

Op dit moment is er een beperkt aantal nieuwe aanmeldingen mogelijk (aangepast 7-2-22).
Na telefonische screening en aanmelding is de wachttijd ongeveer 4 weken voor het eerste intake gesprek. Dit geldt voor zowel BGGZ als SGGZ, en is onafhankelijk van hoofdiagnosegroep en zorgverzekeraar. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Praktijkadres:
HilversumEen
Lage Naarderweg 45-47
1217 GN Hilversum

telefoonnr: 06-52020968  
emailadres: kyomi@kmeijer.nl

Contactformulier

Vorige Bericht